Новости

Македонија

ВИДЕО: Километарски колони на граничниот премин „Богородица“

Пред малку ни стигнаа видео записи од наши редовни читатели кои што се направени на граничниот премин „Богородица„, каде има огромни колони од автомобили кои чекаат за влез во Грција поради продолжениот викенд во Македонија.

Како што велат колоните биле километарски се до казиното „Принцес“ пред македонската граница.

Видеата се испратени од covery shoes – kocani.

Погледнете ги видеата:

GOLD
To Top