Новости

Македонија

ВИДЕО: Соученички брутално претепаа девојче во училиштето “Гоце Делчев” во Неготино

Малтретирањето на деца од своите соученици е секојдневие во македонските училишта, кое порај физичката болка и јавното омаловажување, предизвикува фрустрација и комплекси со кои се соочуваат децата во еден прилично сензитивен период од нивниот развој.

Видеото подолу е снимено во ООУ „Гоце Делчев“ во Неготино, и ја покажува бруталноста на децата, во случајов девојчиња, кои буквално претепуваат девојче, пред други ученици.

Извор: Маркукуле   и Канал77

 

GOLD
To Top