Новости

Македонија

ВИДЕО: Ураганско невреме во Преспа – Откорнати дрвја и кровови на куќи

Невремето корнеше дрвја и кровови на куќи во Преспа.

Некои села имаат блокирани патишта од паднати дрва, а има и прекини во напојувањето со електрична енергија. Екипи на Противпожарна служба и Македонија пат се излезени на терен.

Граѓаните на социјалните мрежи споделија видеа од невремето.

Ова се случи пред половина час во Преспа! Ништо не е поубаво но и пострашно од природата во исто време! Боже, колку многу "природа"!

Gepostet von Jani Bojadzi am Mittwoch, 10. Juli 2019

GOLD
To Top