Новости

Македонија

ВО ЖИВО: Обраќање на претседателот Стево Пендаровски

По самитот на ЕУ во Брисел, претседателот Стево Пендаровски ќе се обрати до јавноста.

Обраќање до граѓаните

Обраќање до граѓаните

Gepostet von Stevo Pendarovski am Freitag, 18. Oktober 2019

GOLD
To Top