Новости

Македонија

ВО ЖИВО: Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата

Следете ВО ЖИВО: Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата:

Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата

Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата.

Gepostet von Zoran Zaev am Dienstag, 12. Februar 2019

 

GOLD
To Top