Новости

Македонија

(Видео) Ова се одлуките на ЦО на СДСМ

Изјава на премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев после завршувањето на ЦО на СДСМ. Изјава даде и новиот генерален секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.

GOLD
To Top