Новости

Македонија

Видео од Никола Груевски во Будимпешта

Fotó: Csanádi Márton / 24.hu

Денеска новинар на унгарскиот портал 24.hu се обиде да земе изјава од Груевски на излегување од еден од рестораните во Будимпешта. Груевски го избегна одговорот на прашањето како успеал да избега од Македонија и влезе во возилото кое го чекаше пред ресторанот.

 

Евротип
SNBROKER
To Top