Новости

Македонија

Вонредно обраќање на Иванов до граѓаните во 17 часот

Денеска во 17 часот претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ќе се обрати до македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија, соопштија од неговиот кабинет.

Се претпоставува дека неговото обраќање ќе биде поврзано со наводната вмешаност на кабинетот на претседателот во случувањата на 27 април минатата година во Собранието.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: МКД

GOLD
To Top