Новости

Македонија

Во Маврово 13, во Крушево 9 сантиметри снег

Висината на снежната покривка во Маврови Анови изутринава изнесува 13 сантиметри, додека во Крушево има девет сантиметри снег. На Попова Шапка има седум сантиметри снег.

Утринава најладно е во Берово -8, -7 во Крива Паланка,-4 во Тетово, Маврови Анови,-3 во Прилеп, Претор и -2 во Скопје-Зајчев Рид, Лазарополе, Битола, Штип, Дебар и Куманово.

GOLD
To Top