Новости

Македонија

Вторник е следниот неработен ден – ќе имаме и споен викенд од 4 слободни денови

Нареден неработен ден за сите граѓани на Република Македонија е 1. мај, Ден на трудот кој паѓа во вторник. После споениот викенд за Велигден во кој уживавме во дури 4 слободни денови, не претстои уште еден таков.

Споен викенд ќе имаме и на 24 мај (четврток) кој е неработен ден за сите граѓани на Македонија, а денот потоа, 25. мај (петок) е Духовден, кој е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед.

GOLD
To Top