Новости

Македонија

Вторник неработен ден за власите

Националниот ден на Власите, 23 мај, вторник, е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството воедно, на припадниците на влашката заедница им го честита Националниот ден.

GOLD
To Top