Новости

Македонија

Вторник неработен ден за сите граѓани на Македонија

Првиот ден на Рамазан Бајрам 4 јуни 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честита ат Рамазан Бајрам.

GOLD
To Top