Новости

Македонија

Голема наградна игра на ЕВРОТИП спортски обложувалници

Од синоќа точно на полноќ, започна големa наградна игра „ЕВРО ШАНСА ЗА 100 000″!
ЕВРО ШАНСА за 100 000 денари е наградна игра која трае од денес 10-ти септември па се до 28-ми декември оваа година во сите 100 уплатни места на Евротип низ цела Македонија.

Составена е од 11 етапи што значи на секои 10 дена има по еден добитник на 100,000 денари. Ваше е само да имате ЕВРОТИП КЛУБ КАРТИЧКА, која бесплатно се издава на лице место во секое уптлатно место на Евротип Спортски Обложувалници.

За добитник се смета оној што има највисок вкупен коефициент на погодени парови во тикетот, без разлика дали тикетот е добитен или не.

Секој награден тикет мора да има почеток на првиот натпревар во времетраење на една етапа и крај/решен статус на последниот натпревар до крајот на часот утврден за истата таа етапа.

  • Во игра влегуваат само тикети кои се уплатени со Евротип Клуб Картичка.
  • На тикетите влегуваат во игра сите типови од сите спортови од целосната понуда на Евротип.
  • На тикетите влегуваат во игра и Евротип специјалните игри “Специјали”.
  • На тикетите влегуваат во игра и паровите од специјалните игри “Брзи Пари”.
  • На тикетите влегуваат во игра и паровите од специјалните игри “Екстра Тип”.
  • На тикетите влегуваат во игра и натпревари одиграни од понудата “Во Живо”.
  • Системски тикети не учествуваат во наградната игра, односно тикети со со повеќе од една комбинација не се рангираат во наградните етапи.

За повеќе информации на посетете ја официјалната страна на:   www.evrotip.mk

GOLD
To Top