Новости

Македонија

Голема полициска акција во Љуботен – Се претресуваат сите куќи

Голема полициска акција ова утро се одвивала во скопското село Љуботен.

Акцијата се спроведува поради тутун. Целото село е блокирано, а многу куќи од 5 часот наутро се претресени, пишува Независен.

Како што информираат граѓаните за „Независен весник“ акцијата се спроведува заради тутунот што го обработуваат и додаваат дека им е единствен приход

Засега не се познати детали за акцијата, ниту колку лица се приведени во неа.

GOLD
To Top