Новости

Македонија

Груевски денеска ќе се обрати на телевизија

Поранешниот премиер  Никола Груевски по бегството во Будимпешта, Унгарија за прв пат ќе се појави во  медиум.
ТВ Сител ја има екслузивната можност да разговара со Никола Груевски,  и да разговара на темата која ја интересира цела македонска јавност.
Гледајте ги вестите vo 16 часот и дознајте што ќе каже поранешниот премиер и азилант Никола Груевски.
GOLD
To Top