Новости

Македонија

Дете од Прилеп исчезна од Домот “25-ти Mај”

На 16.04.2018 година во 11,00 часот во Полициската станица Чаир, социјален работник во Дом „25-ти Мај“ пријави дека на 15.04.2018 година околу 17,15 часот 16-годишен штитеник на домот од Прилеп се качил во автобус во Битола кон Скопје, но не се вратил во установата.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

GOLD
To Top