Новости

Македонија

Дојде првиот снег – утрово вистинска зимска идила на ова туристичко место во Македонија

Врвот на Баба планина, Пелистер утрово под снежна покривка.

Оваа фотографија е доказ за зимската идила во Македонија и на едно од најубавите зимски турискички места.

Како и што најавуваа метеоролозите, од денеска ќе имаме значајно опаѓање на температурите, а на повисоките места можни се и врнежи од снег.

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир

GOLD
To Top