Новости

Македонија

ЕВРОТИП ги додели вторите 100.000 ден од наградната игра!

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип на10 септември ја помина втората фаза. Наградната игра се состои од 11етапи, од која секоја етапа од 10 денови, во која добитник е оној којќе постигне највисок коефициент од погодените типови на тикетот, без разлика на исходот од тикетот дали е добитен или не е недобитен.

Фондот на добивки изнесува 1.100.000 денари.

Добитник на вторите 100.000 денари е Љупчо од Штип, со погоден
коефициент од 5,178,330,424.27. Свеченото доделување се одржа вчераво обложувалницата каде Љупчо го уплатил тикетот, односно на Ул. Тошо Арсов бр.14 локал 1 (кај хотел Оаза).

Настанот беше проследен со бројни изненадувања за сите присутни кои имаа можност да си ја пробаат својата среќа и да освојат вредни награди.

Во рамките на наградната игра, во тек е третата етапа. Моментално
највисок коефициент e 6,520,332,610.91 , а тикетот е уплатен во
уплатно место Прилеп 5, Театар.

Повеќе за наградната игра  која ќе трае до 28 декември 2019 година, кликнете ТУКА.

GOLD
To Top