Новости

Македонија

ЕВРОТИП ги додели шестите 100.000 денари од наградната игра

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип на 10 септември ја помина шестат фаза. Наградната игра се состои од 11 етапи, од која секоја етапа од 10 денови, во која добитник е оној кој ќе постигне највисок коефициент од погодените типови на тикетот. Фондот на добивки изнесува 1.100.000 денари.

Добитник на 100.000 денари од шестата етапа е Зоран Дически од Кичево, со погоден коефициент од 14, 157, 608, 366.68. Свеченото доделување се одржаво просториите на уплатното место ЕВРОТИП – Кичево 3,каде што беше уплатен добитниот тикет на 100.000 денари.

Во рамките на наградната игра, во тек е седмата етапа. Моментално највисок коефициент e 2, 671, 223, 563.28, а тикетот е уплатен во Зрновци 1.

Добитникот на првите 100.000 денари беше од Битола , вториот од Штип ,третиот од Прилеп, четвртите и петтите 100.000 денари беа доделени во Битола, а шестите во Кичево

Каде ќе патуваат следните 100.000 денари одлучете вие!

Повеќе за наградната игра  која ќе трае до 28 декември 2019 година, кликнете ТУКА.

GOLD
To Top