Новости

Македонија

Забрана за камиони на Стража и Пресека

Поради врнежи од снег воведена е забрана за движење на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот премин Стража, како и на патниот правец крак Маврово – Дебар.

На патниот правец Кичево – Охрид преку планински превој Пресека од 15.45 часот се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила.

GOLD
To Top