Новости

Македонија

Заев: Имаме историско решение со кое го јакнеме идентитетот македонски

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со членовите на Владата на Република Македонија одржа прес конференција во врска со договорот за спорот кој Република Грција го има со уставното име на Република Македонија.

GOLD
To Top