Новости

Македонија

Запрена постапката против пратеничката Жаклина Пешевска за настаните во Собранието

Обвинителството ја запре постапката против пратеничката Жаклина Пешевска која беше осомничена за упадот што се случи во Собранието на 27 април.

Како што велат оттаму, обвинителството не нашло доволно докази дека таа сторила некакво кривично дело.

Во овој случај обвинети се пет пратеници.

Евротип
Евротип
To Top