Новости

Македонија

За сите кои што се борат со коронавирусот – Некст Тајм со изведба на „Што и да е ќе помине“ од Владо Јаневски

„Оваа изведба и песна која што е оргинално испеана од Владо Јаневски, ја посветуваме на сите кои што се борат со Корона вирусот, жртвите,нивните семејства и сите кои што се чувствуваат немоќно во овие тешки времиња.

Болката не значи да се предадеш, затоа не плачи
ме имаш мене и гушни ме
што и да е – ќе помине

Останете дома ,од нас зависи, да го победиме што е можно побрзо Корона вирусот .
Додека не го победиме се надеваме дека на овој начин ќе ви го свртиме малку вниманието кон музиката и позитивните работи што овој свет ги поседува“, велат браќата Стефан и Мартин.

GOLD
To Top