Новости

Македонија

Зградата на штабот на ВМРО-ДПМНЕ ќе се продава или изнајмува

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вели дека ако има добра понуда објектот на седиштето на партијата, познат како Белата палата, би го продале или би го изнајмувале, со цел рационализација на трошоците на партијата.

Тој исто така, во интервју за порталот Мкд.мк, вели дека наскоро ќе се сретне со Никола Груевски, во врска со актуелната состојба во државата.

GOLD
To Top