Новости

Македонија

Идентификувано телото што вчера беше пронајдено во Ресен

Во врска со настанот „пронајдено обесено лице“, кој беше даден во извадокот од дневни настани на 25.04.2018 година, истиот ден бил утврден идентитетот на лицето. Се работи за А.И. од Ресен, кој на 13.02.2018 година бил пријавен за исчезнат. 

Телото беше пронајдено на 24.04.2018 година во 19.30 часот во Ресен над објектот на средното училиште во борова шума. 

GOLD
To Top