Новости

Македонија

Инспектори од УЈП влегле во затворот Шутка

Инспектори од УЈП попладнево влегле во затворот Шуто Оризари, каде треба да се сретнат со првоосомничениот во аферата „Рекет“, Бојан Јовановски.

Тие треба да му го дадат налогот за контрола на финансиското работење на неговата организација „Меѓународен сојуз“.

Налогот треба лично да го добие Бојан Јовановски за да почне проверката на документите во фирмите.

GOLD
To Top