Новости

Македонија

МОЌНО И ВПЕЧАТЛИВО: Тамара со неверојатен настап на Евросонг

Под редниот број 17, настапи Тамара Тодевска со песната „Proud“ во втората полуфинална вечер.

Беспрекорна изведба, без ниту една најмала грешка, моќен вокал, заедно со придружните вокали, Тамара успеа да ја изведе својата песна на евровизиската сцена и да ја пренесе моќната порака до целата публика.

Сега останува сè на стручните жирија на земјите учеснички, како и гласовите на телевоутингот.

GOLD
To Top