Новости

Македонија

Минимално поевтинување на струјата, најави Комисијата за енергетика

Ќе има минимално намалување на цената на струјата, најавуваат од Регулаторната комисија за енергетика.

Подготвителната седница за цената на електричната енергија е закажана за утре, по што е најавена прес-конференција на која претставници на РКЕ ќе објават колкаво ќе биде намалувањето.

GOLD
To Top