Новости

Македонија

Наредната недела не очекува продолжен викенд

До крајот на годината ни остана само уште еден неработен ден, 8 Декември, “Св. Климент Охридски”.

Со оглед на тоа што се паѓа во петок, ќе искористиме уште еден продолжен викенд.

Евротип
Евротип
To Top