Новости

Македонија

На Богородица се чека со часови за влез во Македонија

На граничниот премин Богородица колоната возила за влез во земјава се протега дури до грчките пултови.

Колоната автомобили, главно со македонски, српски и понекоја грчка таблица, на граничниот премин Богородица со Грција, се протега дури до кабините на грчката граница.

На македонската граница се чека со часови, додека кај Грците се поминува побрзо.

GOLD
To Top