Новости

Македонија

На Табановце и Богородица се чека од 15 до 30 минути

На граничните премини се чека од 15 до 30 минути, соопштуваат утринава од АМСМ.

Како што се забележува уште во овој момент на ГП Богородица и Табановце има гужви а интензитетот на патните правци надвор од градските средини е зголемен

Летната сезона е уште во ек па најверојатно одморите се причина за подолгите задржувања за влез и излез од државата.

Ако тргнувате на пат кон соседна Грција денес имајте на ум дека ќе биде раздвижено.

 

GOLD
To Top