Новости

Македонија

Објавени се резултатите од Лотаријата за зелена карта: Проверете дали сте избрани

Резултатите од Лотаријата за зелена карта се објавени, соопштија од американската амбасада во земјава.

Доколку имате аплицирано, единствениот начин да проверите дали имате добиено карта е да одите на овој линк и со помош на бројот што го добивте при аплицирањето да видите дали треба да ги пакувате куферите или не.

Треба да имате предвид дека Стејт департментот не известува преку електронска пошта и доколку имате добиено некоја порака во која ве известуваат дека сте избрани, тоа е из

GOLD
To Top