Новости

Македонија

Пендаровски: Водиме и ќе победиме на 5 мај

Концепто заедно напред ќе ја заокружиме победата на 5 мај, гласањето помина во демократски дух, а така очекувам да биде и во вторио круг, порача Стево Пендаровски, заедничкиот кандидат за шеф на државата.

– Изборот во вториот круг ќе биде уште полесен, зошто разликата со Силјановска е огромна. Прогресивниот концепт мора да продолжи за да живееме во стабилна и напредна држава. Секој треба да земе учество во промените, ајде да одиме заедно напред – порача Пендаровски.

 

 

 

 

 

Извор: +инфо

GOLD
To Top