Новости

Македонија

Планинар повреден вчера на Пелистер, со хеликоптер пренесен во Скопје

Дирекцијата за заштита и спасување од Битола информира дека вчера на Пелистер повреден бил планинар кој крварел.

Лицето било преземено со хеликоптер од МВР и е пренесено во Државна Болница Скопје во 16 часот.

GOLD
To Top