Новости

Македонија

Познато кога и каде ќе биде погребан Влатко Илиевски

Прерано починатиот пејач Влатко Илиевски ќе биде погребан утре на гробиштата во Ѓорче Петров во 12 часот.

Неговото тело ќе биде изложено во капелата од 11 до 12 часот.

Илиевски беше пронајден мртов синоќа во неговиот автомобил на улицата Трета македонска бригада во Скопје.

GOLD
To Top