Новости

Македонија

Полиција влезе во домот на Катица Јанева

Бројни полициски сили пред малку влегоа во домот на специјалната обвинителка Катица Јанева во населбата Козле во Скопје.

Блокирана е и улицата каде се наоѓа домот на обвинителката. Канал 5 е на терен, повеќе информации набрзо.

Евротип
SNBROKER
To Top