Новости

Македонија

Понеделник (22 април) неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед

Вториот ден на католичкиот празник Велигден 22 април (понеделник) е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од католичка вероисповед им го честита празникот.  

GOLD
To Top