Новости

Македонија

Поради врнежи од снег, забрана за камиони на патот Маврово – Дебар и Гостивар – Стража – Кичево

Поради интензивни врнежи од снег, воведена е забрана за движење на камиони на патот од Маврово кон Дебар, како и на патот од Гостивар кон Кичево.

„Поради врнежи од снег, во 18.20 часот од превентивни причини се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар и патен правец Гостивар – Стража – Кичево“, соопшти АМСМ.

GOLD
To Top