Новости

Македонија

По 1 час пауза од судењето за „Титаник“ за мајчинските обврски на Јанкулоска

За да може екс министерката Гордана Јанкулоска да се грижи за бебето, отсега судските рочишта за случајот Титаник ќе бидат со паузи.

Па така, како што рече судијата Осман Шабани, наредните рочишта ќе се држат од 10 до 12 часот, па од 13 до 15 часот и од 16 до 18 часот.

Јанкулоска се породи пред неполни два месеци, а по пауза од 45 дена таа доби обврска да се јавува на судските рочишта.

GOLD
To Top