Новости

Македонија

Празникот Богојавление – Водици неработен за православните граѓани

Неработен ден на сите граѓани од христиајнската вероисповед на денот (19.01.2019) по повод празникот Богојавление (Водици).

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита празникот на сите граѓани од христијанската вероисповед.

GOLD
To Top