Новости

Македонија

Пренасочување на сообраќајот кај Кочани до 15 часот

Сообраќајот денеска до 15 часот ќе биде пренасочен на магистралниот пат А3 од местото викано Подлошка раскрсница до Компо Сара, кај Кочани.

Пренасочувањето е поради изведување градежни работи.

GOLD
To Top