Новости

Македонија

Пренасочување на сообраќајот на патот Прилеп – Битола

Од денеска па во следните три месеца сообраќајот на патот Прилеп – Битола ќе се пренасочува, информира АМСМ.

„Фабрика Карпош – АД Скопје известува дека на ден 17.09.2019 година од 11 часот поради градежни активности на магистралниот пат А3, делница Прилеп – Битола кај ТИРЗ Прилеп ќе се изврши пренасочување на сообраќајот на регионалниот пат во траење од три месеци“ се вели во информацијата.

GOLD
To Top