Новости

Македонија

Пречек на премиерката на Велика Британија, Тереза Меј

Пречек на скопскиот аеродром на премиерката на Велика Британија, Тереза Меј од страна на вицепремиерката Шекеринска.

Студирајте на БАС
To Top