Новости

Македонија

Прилепчанец е добитник на 100.000 ден од наградната игра на ЕВРОТИП

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип на 10 септември ја помина првата фаза. Наградната игра се состои од 11 етапи, од која секоја етапа од 10 денови, во која добитник е оној кој ќе постигне највисок коефициент од погодените типови на тикетот. Фондот на добивки изнесува 1.100.000 денари.

Добитник на третите 100.000 денари е Влатко Наумоски од Прилеп, со погоден коефициент од 6.520.332.610,91. Свеченото доделување се одржа во петокот во обложувалницата Прилеп 4 – Центар.

Во рамките на наградната игра, во тек е четвртата етапа. Моментално највисок коефициент e 3.981.593.436,98 , а тикетот е уплатен во Битола 8 – Партизанска.

Повеќе за наградната игра  која ќе трае до 28 декември 2019 година, кликнете ТУКА.

GOLD
To Top