Новости

Македонија

Променето името на веб страницата на Владата

Страницата на Владата од вечерва е ажурирана со новото име Република Северна Македонија, во согласност со Договорот од Преспа.

Сменета е и профилната слика на Фејсбук.

 

GOLD
To Top