Новости

Македонија

Сабота неработен ден за припадници на еврејската заедница во Македонија

Сабота, 30 септември, Јом Кипур, првиот ден на Јом Кипур е неработен ден за граѓаните припадници на еврејската заедница во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

МТСП на граѓаните припадници на еврејската заедница во Република Македонија им го честита Јом Кипур.

GOLD
To Top