Новости

Македонија

Се поправа црната точка – Внимавајте на патот Прилеп-Крушево-Сладуево

Промена на сообраќајниот режим ќе има од денеска, па во наредните 30 дена на дел од регионален пат Мало Коњари, делница Прилеп – Крушево – Сладуево.

-Денеска од 13:00 часот ќе се започне со изведување градежни активности за подобрување на црна точка на дел од регионален пат Р1306, Мало Коњари, делница Прилеп – Крушево – Сладуево, во времетраење од триесет) дена, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај – соопшти АМСМ.

Евротип
SNBROKER
To Top