Новости

Македонија

Следи продолжен викенд – Последниот понеделник во јуни е неработен

Последниот понеделник во јуни е неработен, па така граѓаните ќе имаат уште еден продолжен викенд. Првиот ден на празникот Рамазан Бајрам е во недела на 25., па затоа понеделник (26 јуни) е неработен ден.

Граѓаните знаат да си го искористат овој продолжен викенд за викенд дестинации. Па така да ја искористт и оваа прилика за да отпатуваат на некоја дестинација на која може да се разладат. И временската прогноза им оди од рака па така на 24,25 и26 јуни температурите нема да се спуштат под 30 степен.

Доколку се одлучите за патување надвор од нашите граници,  вашето здравје и безбедност треба да бидат на врвот на листата кога планирате патување.

Посетете ги просториите на Осигурителниот СН Брокер и патувајте безгрижно!

GOLD
To Top