Новости

Македонија

Следува продолжен викенд: Овој понеделник е неработен ден

Во летните месеци граѓаните ја користат секоја прилика за да отпатуваат на некоја дестинација на која може да се разладат. Следна одлична прилика за тоа ќе биде овој викенд од овој месец, 24ти и 25ти јуни кој ќе биде продолжен.

Првиот ден на празникот Рамазан Бајрам е во недела на 25ти, па затоа понеделник (26ти јуни) е неработен ден.

 

GOLD
To Top