Новости

Македонија

Снегот го отежнува сообраќајот – АМСМ информира каде има забрана за товарни возила

Врнежи од снег го отежнуваат сообраќајот денеска на неколку патни правци ширум земјава.

Поради интензивни вренежи од снег на патниот правец крак Маврово – Дебар во 16:30 часот се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила, информира АМСМ.

GOLD
To Top